Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden & UVH

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ’s-Gravenhage en kunt u inlezen via de website van Koninklijk Horeca Nederland (linkje).

De UVH zijn van toepassing op ZIES wijnbar, bistro & boutique hotel, met enkele kleine aanpassingen met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden door de unieke kenmerken van het hotel. Deze aanpassingen gaan boven de UVH.

De hieronder vermelde voorwaarden gelden enkel voor kamertarieven die voor het rack/standard tarief zijn geboekt, dus niet voor de non-refundable tarieven. Boekingen voor de non-refundable voorwaarden zijn niet de wijzigen of te annuleren, ongeacht de opgegeven reden.

Annuleringsvoorwaarden kamers:

Het kan gebeuren dat u, om welke reden dan ook, uw verblijf geheel of gedeeltelijk wilt annuleren. Zodra u dat weet, verzoeken wij u dat per e-mail te melden. Naarmate de annuleringstermijn korter is, en het dus moeilijker voor ons is om de hotelkamers aan derden te verhuren, zijn de annuleringskosten hoger.

Annuleringen van boekingen tot en met 2 kamers:
Bij annulering meer dan 48 uur voor aankomstdatum: geen kosten*
Bij annulering tussen 48 uur en 24 uur voor aankomstdatum: 50%
Bij annulering minder dan 24 uur voor aankomstdatum: 100%

Annuleringen van een groepsboeking te weten vanaf 3 of 5 kamers of reserveringen langer dan 7 nachten:

Bij annulering meer dan 3 weken voor aankomstdatum: geen kosten
Tussen 3 weken en 2 weken voor aankomstdatum: 25%
Tussen 2 weken en 1 week voor aankomstdatum: 50%
Binnen 1 week tevoren voor aankomstdatum: 100%

*Let op: 48 uur voor aankomstdatum betekent 48 uur voor 0:00 uur van de aankomstdatum. Bijvoorbeeld: als u op een maandag aankomt kunt u tot vrijdagnacht 23:59 uur annuleren. Om 0:00 uur ‘s nachts is het zaterdag en is het minder dan 48 uur voor aankomstdatum.

De hierboven genoemde percentages zijn percentages van de kamerprijzen, er zal bij annulering geen toeristenbelasting gerekend worden.