Groepen

Heeft u wat te vieren of wilt u met een groter gezelschap “zakelijk” dineren of borrelen? U bent van harte welkom bij ZIES.

Vanaf 8 personen is het handig om even via de mail of telefonisch contact op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren.

Als u met een gezelschap boven de 8 personen wilt komen lunchen of dineren dan stellen wij voor om een beperkte keuze aan te bieden. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en alles op de juiste snelheid te serveren.

Iedere 2 weken bedenkt onze chef een nieuw vier gangen ‘chef special menu’ voor-tussen-hoofd-nagerecht met dagverse seizoen producten. Wenst u het 3-gangen chef special menu dan halen wij het tussengerecht eruit en serveren het voor- hoofdgerecht en nagerecht met keuze uit een zoet of kaas dessert.
Het spreekt voor zich als er vegatarische gasten in uw gezelschap zijn of eventuele andere uitzonderingen/ dieetwensen of allergieën dat wij hier rekening mee houden. Laat dit alstublieft voortijdig weten zodat wij ons menu hierop kunnen aanpassen zodat uw en onze avond vlekkeloos verloopt.

3-gangen menu Chef special 35,00 p/ persoon / Wijnarrangement 3-gangen 17,50 p.p.

4-gangen menu Chef special 38,95 p/ persoon / Wijnarrangement 4-gangen 23,00 p.p.

Als u van te voren een wijnkeuze wilt maken of een mooi aperitief wenst dan is dit zeker mogelijk, aarzel niet om advies te vragen. De wijnkaarten kunt u vinden bij het kopje Wijnbar & Bistro.