Groepen

Heeft u wat te vieren of wilt u met een groter gezelschap “zakelijk” dineren of borrelen? U bent van harte welkom bij ZIES.

Vanaf 8 personen is het handig om even via de mail of telefonisch contact op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren.
Wij stellen dan voor als u wilt komen lunchen of dineren om een beperkte keuze aan te bieden. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en alles op de juiste snelheid te serveren.

Iedere 2 weken bedenkt onze chef een nieuw vier gangen ‘Gourmet Tapas menu’ bestaande uit; voorgerecht-tussengerecht-hoofdgrecht-nagerecht met dagverse seizoen producten. Wenst u een 5-gangen 'Gourmet Tapas menu' dan serveren wij een extra tussen gerecht en nagerecht met keuze uit een zoetdessert of kaas plateau.

Het spreekt voor zich als er vegatarische gasten in uw gezelschap zijn of eventuele andere uitzonderingen/ dieetwensen of allergieën dat wij hier rekening mee houden. Laat dit alstublieft voortijdig weten zodat wij ons menu hierop kunnen aanpassen zodat uw en onze avond vlekkeloos verloopt.

4-gangen GOURMET TAPAS MENU €36,00 p.p. / Wijnarrangement 4-gangen €...... p.p.

5-gangen GOURMET TAPAS MENU €44,00 p.p. / Wijnarrangement 5-gangen €.... p.p.

Als u van te voren een wijnkeuze wilt maken of een mooi aperitief wenst dan is dit zeker mogelijk, aarzel niet om advies te vragen. De wijnkaarten kunt u vinden bij het kopje Wijnbar & Bistro.

 

 

TripAdvisor

 

My