Groepen

Heeft u wat te vieren of wilt u met een groter gezelschap “zakelijk” dineren of borrelen? U bent van harte welkom bij ZIES.

Vanaf 8 personen is het handig om even via de mail of telefonisch contact op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren.
Wij stellen dan voor als u wilt komen lunchen of dineren om een beperkte keuze aan te bieden. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en alles op de juiste snelheid te serveren.

Iedere 2 weken bedenkt onze chef een nieuw vier gangen ‘chef special menu’ bestaande uit; voorgerecht-tussengerecht-hoofdgrecht-nagerecht met dagverse seizoen producten. Wenst u het 3-gangen 'chef special menu' dan halen wij het tussengerecht eruit en serveren het voor- hoofdgerecht en nagerecht met keuze uit een zoetdessert of kaas plateau.

Het spreekt voor zich als er vegatarische gasten in uw gezelschap zijn of eventuele andere uitzonderingen/ dieetwensen of allergieën dat wij hier rekening mee houden. Laat dit alstublieft voortijdig weten zodat wij ons menu hierop kunnen aanpassen zodat uw en onze avond vlekkeloos verloopt.

3-gangen Chef special €35,00 p.p. / Wijnarrangement 3-gangen €17,50 p.p.

4-gangen Chef special €38,95 p.p. / Wijnarrangement 4-gangen €23,00 p.p.

Als u van te voren een wijnkeuze wilt maken of een mooi aperitief wenst dan is dit zeker mogelijk, aarzel niet om advies te vragen. De wijnkaarten kunt u vinden bij het kopje Wijnbar & Bistro.

 

 

TripAdvisor

 

My