ALGEMEEN

Na een grote verbouwing van het voormalige Thuiszorg Bureau dat gevestigd zat in het oude Rabobank gebouw opende onze wijnbar & bistro eind oktober 2014 aan de Twijnstraat 58 haar deuren met een mediterraan concept.

Bij ZIES staan de grote wijnlanden Frankrijk, Italië en Spanje centraal aangevuld door de kleinere wijnlanden rondom de Middellande Zee zoals Portugal, Marokko, Libanon, Israël, Griekenland en Cyprus.

Onze selectie van wijnen bestaat uit meer dan 20 wijnen per glas en meer dan 100 wijnen per fles die te vinden zijn op onze wijnkaart en onze krijtborden in de wijnbar. Daarnaast serveren wij vele zuidelijke biertjes, Gin Tonics maar u kunt ook gewoon terecht voor een heerlijke Italiaanse espresso.

Naast genieten van mooie glazen wijn hebben wij ook een menukaart waar heerlijke Gourmet Tapas op te vinden zijn waaronder onze specialiteit diverse warme schelpen zoals vongole en scheermessen waar je uit verschillende bereidingswijzen kunt kiezen.
Op zaterdag en zondag middag serveren wij naast onze menukaart een kleine kaart met authentieke verse pasta's en diverse bruchetta's.

Wij bij ZIES selecteren zorgvuldig en koken bewust en al onze gerechten worden huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa.

Bekijk de menukaart

Openingstijden:

Wijnbar
dinsdag t/m vrijdag 16.00 uur - 00.00 uur.
zaterdag & zondag 12.00 uur - 00.00 uur

Bistro
dinsdag t/m vrijdag 16.00 uur - 22.00 uur.
zaterdag & zondag 12.00 uur - 22.00 uur.

Terras
Onze 2-terrassen hebben slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is mogelijk tot 18.30 uur.

 

TripAdvisor

 

My