WIJNBAR & BISTRO

Na een grote verbouwing van het voormalige Rabobank gebouw opende onze wijnbar & bistro eind oktober 2015 aan de Twijnstraat haar deuren met een mediterraan concept.
De grote wijnlanden Frankrijk, Italië en Spanje staan centraal aangevuld door Portugal, Israël, Marokko, Libanon en Griekenland.
Onze selectie van wijnen bestaat uit meer dan 18 wijnen per glas en tegen de 90 wijnen per fles die te vinden zijn op onze wijnkaart en onze krijtborden in de wijnbar. Daarnaast serveren wij vele zuidelijke biertjes en kunt u ook gewoon terecht voor een heerlijke Italiaanse espresso.
Naast genieten van mooie glazen wijn hebben wij ook een lunch en dinerkaart waar heerlijke zuidelijke gerechten op te vinden zijn waaronder onze specialiteit diverse warme schelpen met verschillende bereidingswijzen.
Wij bij ZIES selecteren zorgvuldig en koken bewust en al onze gerechten worden huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa.

Bekijk de menukaart

Openingstijden:

Wijnbar
dinsdag t/m vrijdag 16.00 uur t/m 00.00 uur.
zaterdag & zondag 12.00 uur t/m 00.00 uur

Bistro
dinsdag t/m vrijdag 16.00 t/m 22.00
zaterdag & zondag 12.00 t/m 22.00

Terras
Onze 2-terrassen hebben slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is mogelijk tot 18.30 uur.

 

TripAdvisor