ZIES schenkt als mediterrane wijnbar naast wijnen uit bekende wijnlanden zoals Italië, Spanje en Frankrijk ook wijnen uit kleinere wijnlanden zoals Marokko, Portugal, Libanon en Griekenland. Wij werken met veel kleine wijnhuizen waarvan merendeel biologisch zijn sommige zijn zelfs ook biologisch-dynamisch.

Onze selectie van wijnen bestaat uit meer dan 20 wijnen per glas en meer dan 150 wijnen per fles die te vinden zijn op onze wijnkaart en onze krijtborden in de wijnbar. Daarnaast serveren wij vele zuidelijke biertjes, Gin & Tonic maar u kunt ook gewoon terecht voor een heerlijke Italiaanse espresso.

Naast genieten van mooie glazen wijn hebben wij ook een menukaart waar heerlijke Mediterrane Gourmet Tapas op te vinden zijn waaronder onze specialiteiten diverse warme schelpen en bereidingen van inktvis van de gril.

Op ons teras hebben wij slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te lunchen / borrelen of dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is mogelijk tot 18.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden bij het kopje wijnbar en bistro.

 

TripAdvisor

 

My