ZIES schenkt als mediterrane wijnbar naast wijnen uit bekende wijnlanden zoals Italië, Spanje en Frankrijk ook wijnen uit kleinere wijnlanden zoals Marokko, Portugal, Libanon en Griekenland. Wij werken met veel kleine wijnhuizen waarvan merendeel biologisch zijn sommige zijn zelfs ook biologisch-dynamisch.

Onze selectie van wijnen bestaat uit meer dan 20 wijnen per glas en meer dan 100 wijnen per fles die te vinden zijn op onze wijnkaart en onze krijtborden in de wijnbar. Daarnaast serveren wij vele zuidelijke biertjes, Gin & Tonic maar u kunt ook gewoon terecht voor een heerlijke Italiaanse espresso.

Naast genieten van mooie glazen wijn hebben wij ook een menukaart waar heerlijke Mediterrane Gourmet Tapas op te vinden zijn waaronder onze specialiteit diverse warme schelpen zoals vongole en scheermessen waar je uit verschillende bereidingswijzen kunt kiezen.

Op zaterdag- en zondagmiddag hebbben wij ook lunch.

Wij bij ZIES selecteren zorgvuldig en koken bewust en al onze gerechten worden huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa.

I.v.m COVID-19 hanteren wij 2 aangepaste Gourmet Tapas proeverijen bestaande uit 6 tapas gerechten p.p.

Openingstijden:

Wijnbar
dinsdag t/m vrijdag 16.00 uur - 00.00 uur.
zaterdag & zondag 12.00 uur - 00.00 uur

Op vrijdag & zaterdag is onze wijnbar tot 01.30 uur geopend.

Bistro
dinsdag t/m vrijdag 16.00 uur - 22.00 uur.
zaterdag & zondag 12.00 uur - 22.00 uur.

Op vrijdag & zaterdag is onze keuken tot 23.30 uur geopend.

Terras
Onze 2-terrassen hebben slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is mogelijk tot 18.30 uur.

 

 

 

TripAdvisor

 

My

 

3 star hotels Utrecht