Ontbijt
Yes! Om je dag goed te beginnen serveren wij een gratis breakfastbag met huisgemaakte yoghurt met vruchten jam, verse jus d'orange, fruit en huisgemaakt bananenbrood of wortelcake.

Mocht u graag uitgebreid willen ontbijten dan kunt u via ons een ontbijt verzorgd krijgen bij restaurant Stael dat op 2 minuten loop afstand ligt. Hier kunt u genieten van een uitgebreid continentaal ontbijt.
Koffie/thee naar keuze, jus d’orange, melk of smoothie, croissant, jam, gekookt eitje, fruitsalade, yoghurt, belegd broodje en scone met clotted cream.
Prijs p.p. €15,00

Babybedje
Wenst u met uw kindje (0 tot 3 jaar) te blijven overnachten? Wij plaatsen graag een kinderbedje a €15,00 per nacht op de kamer. Omdat het aantal babybedjes niet onbeperkt is, doen we dit op basis van beschikbaarheid. Laat het ons van te voren even weten en wij zorgen dat ook voor uw kleintje alles geregeld is.

Fietsverhuur
Utrecht ontdekken op de fiets? gemakkelijk naar een afspraak? Of snel een boodschap doen? Huur dan een fiets bij boutique hotel ZIES!
U kunt bij ons een fiets huren voor:

1 dag               = €15,- per fiets
½ dag              = €10,- per fiets

Vanaf de 2e dag is het €12,- per fiets.

Vanwege het beperkt aantal fietsen wat wij standaard hebben staan is het aan te raden deze vooraf te reserveren. Vraag bij onze receptie voor meer informatie.

Het gehele hotel is rookvrij.

Huisdieren zijn niet toegestaan in Boutique Hotel ZIES

 

 

 

 

 

 

TripAdvisor

 

My