WELKOM

Update COVID-19

Beste gasten,

Goed Nieuws! Onze deuren zijn weer open:)

Door de maatregelen van de overheid i.v.m. COVID-19 hebben wij rekening te houden aan een aantal restricties (en het daardoor gelimiteerd aantal gasten) en zijn wij in de aankomende periode genoodzaakt om met een vast aangepast menu te gaan werken. Zo houden wij het werkbaar en mogelijk om open te kunnen.

We hebben 2 uitgebreide Gourmet tapas proeverijen samengesteld, bomvol met al die heerlijke ZIES klassiekers die u van ons gewend bent. De proeverij bestaat uit 6 Gourmet tapasgerechten per persoon. U betaalt hiervoor €49.50 p.p. Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening.

Voor de lunch & borrel hebben wij een kaart met diverse tapas voor u!

Wij kijken ernaar uit om jullie weer te mogen verwelkomen!

 

ZIES is een wijnbar, een bistro en een boutique hotel. We selecteren onze producten zorgvuldig en koken bewust.
Op de kaart vind je heerlijke Gourmet tapas uit Zuid-Europa. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa. Daarbij schenken we biertjes, vele wijnen per glas / fles en spannende Gin & Tonic uit landen rond de Middellandse Zee.

Onze hotelkamers hebben we met veel zorg en met oog voor details gebouwd in de stijl van onze wijnbar. Het comfort en de beleving van de gast staat bij ons centraal. Zowel in ons boutique hotel als in onze wijnbar & bistro. WELKOM BIJ ZIES! 

 

TripAdvisor

 

My

 

3 star hotels Utrecht