WELKOM

Update COVID-19

Beste gasten,
Door maatregelen van de Overheid i.v.m Covid-19 is onze wijnbar & bistro gesloten. Wel kan er gebruik worden gemaakt van onze afhaal mogelijkheden zodat u ook thuis kunt genieten van onze Mediterrane gerechten. 

Voor de gehele maand januari hebben wij weer een hele leuke visbox voor een gezellige borrel/diner of een feestelijke gelegenheid! 

Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten of check onze
TAKE AWAY pagina. Nu ook verse OESTERS!

Mocht u van een welverdiend rustmoment willen genieten in 1 van onze hotelkamers dan kan er gebruik worden gemaakt van onze afhaal gerechten of als u meer zin heeft in een lekkere pizza of hamburger? dan kunt u terecht bij de Pizzabakkers en Meneer Smakers gevestigd bij ons in de Twijnstraat.

  

ZIES is een wijnbar, een bistro en een boutique hotel. We selecteren onze producten zorgvuldig en koken bewust.
Op de kaart vind je heerlijke Zuid-Europese Gourmet tapas. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa. Daarbij schenken vele wijnen per glas / fles en spannende Gin & Tonic uit landen rond de Middellandse Zee.

Onze hotelkamers hebben we met veel zorg en met oog voor details gebouwd in de stijl van onze wijnbar. Het comfort en de beleving van de gast staat bij ons centraal. Zowel in ons boutique hotel als in onze wijnbar & bistro. WELKOM BIJ ZIES! 

 

TripAdvisor

 

My