WELKOM

Update COVID-19

Beste gasten,

Door maatregelen van de Overheid i.v.m Covid-19 is onze wijnbar & bistro gesloten. Wel is het mogelijk in combinatie met een hotelovernachting  om te komen dineren. Dit is wel alleen mogelijk van woensdag t/m zondag.

Voor vrijdag & zaterdag (30 okt t/m 14 nov) hebben wij een speciale actie!
4-Gangen Gourmet tapas incl. hotelovernachting en glas cav bij ontvangst €195,00
per 2 personen. Reserveren kan alleen via info@zies-utrecht.nl of telefonisch op tel:
030-2766865

 Er kan ook weer gebruik gemaakt worden van onze afhaal mogelijkheden zodat u ook thuis kunt genieten van onze Mediterrane gerechten.

Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten of check onze Take Away pagina.

 

 

ZIES is een wijnbar, een bistro en een boutique hotel. We selecteren onze producten zorgvuldig en koken bewust.
Op de kaart vind je heerlijke Zuid-Europese Gourmet tapas. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa. Daarbij schenken vele wijnen per glas / fles en spannende Gin & Tonic uit landen rond de Middellandse Zee.

Onze hotelkamers hebben we met veel zorg en met oog voor details gebouwd in de stijl van onze wijnbar. Het comfort en de beleving van de gast staat bij ons centraal. Zowel in ons boutique hotel als in onze wijnbar & bistro. WELKOM BIJ ZIES! 

 

TripAdvisor

 

My

 

3 star hotels Utrecht

<div id='widgetContainerBox' data-isaddnofollow='false'></div>
<script src='//apps.expediapartnercentral.com/lodging/content/award/static/js/84ecd408-8df1-4d00-8a09-7be62351fbb8/17879877/Hotels-Light-Square-nl_NL.js?widgetName=Loved by Guests 2020 Hotels.com Award&hotelName=Boutique Hotel ZIES&noFollow=false'></script>