WELKOM

Update COVID-19

Beste gasten,
Door maatregelen van de Overheid i.v.m Covid-19 is onze wijnbar & bistro gesloten. Wel is het mogelijk in combinatie met een hotelovernachting om te komen dineren in onze wijnbar. Dit is mogelijk van woensdag t/m zondag.


STAYCATION
Donderdag, Vrijdag & zaterdag (29 okt t/m 19 dec)

Geniet van een welverdiend rust moment met ZIES Staycation arrangement!
Verblijf met 2 personen in een luxe 2 persoonskamer in het sfeervolle Museumkwartier.

4-Gangen Gourmet tapas incl. hotelovernachting en glas Cava bij ontvangst.
Dit arrangement is €195 gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, voor het ontbijt verzorgen wij een breakfastbag op de kamer. 
Reserveren kan alleen via info@zies-utrecht.nl 

CHRISTMASSCATION
Donderdag, Vrijdag & Zaterdag (24 dec t/m 26 dec)

 Geniet en vier de feestdagen bij ZIES!
6-Gangen Gourmet tapas, ontvangst met Cava, wijnarrangement, mineraal water, koffie of thee met lekkers incl. hotelovernachting.
Dit arrangement is €325 gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, voor het ontbijt verzorgen wij een breakfastbag op de kamer. 
Reserveren kan alleen via info@zies-utrecht.nl 

 
Er kan ook weer gebruik gemaakt worden van onze afhaal mogelijkheden zodat u ook thuis kunt genieten van onze Mediterrane gerechten.

Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten of check onze Take Away pagina.

 

 ZIES is een wijnbar, een bistro en een boutique hotel. We selecteren onze producten zorgvuldig en koken bewust.
Op de kaart vind je heerlijke Zuid-Europese Gourmet tapas. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in onze Spaanse houtskooloven, de Mibrasa. Daarbij schenken vele wijnen per glas / fles en spannende Gin & Tonic uit landen rond de Middellandse Zee.

Onze hotelkamers hebben we met veel zorg en met oog voor details gebouwd in de stijl van onze wijnbar. Het comfort en de beleving van de gast staat bij ons centraal. Zowel in ons boutique hotel als in onze wijnbar & bistro. WELKOM BIJ ZIES! 

 

TripAdvisor

 

My

 

<div id='widgetContainerBox' data-isaddnofollow='false'></div>
<script src='//apps.expediapartnercentral.com/lodging/content/award/static/js/84ecd408-8df1-4d00-8a09-7be62351fbb8/17879877/Hotels-Light-Square-nl_NL.js?widgetName=Loved by Guests 2020 Hotels.com Award&hotelName=Boutique Hotel ZIES&noFollow=false'></script>