Bistro

Bekijk via de link hieronder de menukaart:

Menukaart

Update COVID-19

I.v.m. de maatregelen van de overheid en het daardoor gelimiteerd aantal gasten zijn wij in de aankomende periode genoodzaakt om met een aangepast menu te gaan werken, zo houden wij het werkbaar en mogelijk om open te kunnen.

We hebben 2 uitgebreide Gourmet Tapas proeverijen samengesteld, bomvol met al die heerlijke ZIES klassiekers die u van ons gewend bent. De proeverij bestaat uit 6 tapas gerechten per persoon. U betaalt hiervoor €49.50 p.p. Met dieetwensen houden wij uiteraard rekening. 
Voor de borrel en de lunch hebben wij een kleine kaart met diverse gourmet tapas voor u!

In onze wijnbar & bistro bent u van harte welkom voor heerlijke Mediterrane wijnen en Gourmet Tapas. 

Op onze menukaart vind je huisgemaakte, spannende tapas, en met als specialiteit onze warme schelpen met diverse bereidingen bereidingen uit onze Spaanse houtskooloven de Mibrasa.

Naast onze menukaart kunt u ook kiezen uit een 4- of 5-gangen Gourmet Tapas menu wat onze bediening met veel plezier aan uw toe licht. Onze chefkok Leonardo da Costa en zijn team bedenken met producten uit het seizoen iedere keer weer een bijzonder menu met creatieve en op hoog op smaak gemaakte gerechten.

Voor groepen boven de 6 personen serveren wij een 4- of 5-gangen Gourmet Tapas seizoen menu.
Voor groepen boven de 8 personen werken wij met een aangepast groepenmenu, zie onze Groepen pagina.

Van dinsdag t/m vrijdag start onze keuken vanaf 16.00 uur en in het weekend voor de lunch vanaf 12.00 uur. Op maandag is onze wijnbar & bistro gesloten.

 

Bistro
Bistro2

 

TripAdvisor

 

My