Groepen

Heeft u wat te vieren of wilt u met een groter gezelschap “zakelijk” dineren of juist gezellig borrelen? U bent van harte welkom bij ZIES! 

Voor een groep boven de 7 personen is het handig om even via de mail of telefonisch contact op te nemen en naar de mogelijkheden te informeren.

Wij stellen voor als u wilt komen lunchen of dineren om een beperkte keuze aan te bieden in de vorm van een menu. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en alles op de juiste snelheid te serveren. Voor borrels kunnen we huisgemaakte hapjes en snacks aanbieden op maat.

Iedere maand bedenkt onze chefkok Leonardo en zijn team een nieuw 5-gangen Gourmet Tapas menu met dagverse seizoen producten.

Het spreekt voor zich als er vegetarische gasten in uw gezelschap zijn of eventuele andere uitzonderingen/ dieetwensen of allergieën dat wij hier rekening mee houden.

5-gangen Gourmet Tapas €58 p.p.

Als u van te voren een wijn keuze wilt maken of een mooi aperitief wenst dan is dit zeker mogelijk, aarzel niet om advies te vragen. De wijnkaarten kunt u vinden bij onze pagina Wijnbar.

 

 

TripAdvisor

 

My