WIJNKAARTEN

Bekijk via de link hieronder de wijnkaarten:

Wijnen per glas Wijnen per fles

Welkom in wijnbar ZIES! wij delen graag met u de passie en emoties van onze wijnen en bijzondere wijnmakers uit de Mediterrane. 

Als mediterrane wijnbar schenken wij naast wijnen uit bekende wijnlanden zoals Italië, Spanje en Frankrijk ook wijnen uit kleinere wijnlanden rondom de Middellandse Zee zoals Marokko, Portugal, Libanon, Israël, Griekenland en Cyprus. Naast een aantal wijnen van beroemde wijnhuizen die wij serveren, zoals het prachtige Chateau Musar, hebben wij juist ook wijnen van zeer goede kleine wijn specialisten. Daarnaast is meer dan 80% van onze wijnen biologisch, biologisch-dynamisch of geheel natuur.
Inmiddels bieden wij meer dan 150 wijnen per fles en schenken wij meer dan 20 wijnen per glas. 

ZIES Flight
Lijkt het je leuk om wat meerdere wijnen naast elkaar te proeven? Vraag dan naar onze ZIES Flight bij onze bediening voor €14,50 p.p. De Flight is een proeverij van 3 halve glazen wijn met een korte uitleg. De Flight kan geheel naar eigen wens worden samengesteld. Vind je het bijvoorbeeld leuk om alleen witte wijnen te proeven dan kun je dit aangeven.

Het idee achter ZIES is dat in een wijnbar iedereen van een glas of fles wijn moet kunnen genieten in een warme en gezellige ongedwongen sfeer, van een gezellige borrel met hapjes en wijnen, tot een diepgaande en bijzondere wijnervaring met mooie mediterrane gerechten.

Kom je ook snel een keertje langs om het zonnige zuiden in Utrecht te ontdekken?

 

 

TripAdvisor

 

My