WIJNKAARTEN

Bekijk via de link hieronder de wijnkaarten:

Wijnen per glas Wijnen per fles

Als mediterrane wijnbar schenken wij naast wijnen uit bekende wijnlanden zoals Italië, Spanje en Frankrijk ook wijnen uit kleinere wijnlanden rondom de Middellandse Zee zoals Marokko, Portugal, Libanon, Israël, Griekenland en Cyprus. Wij werken met veel kleine wijndomeinen waarvan merendeel biologischen -dynamisch zijn en een aantal geheel natuur. Onze selectie van wijnen bestaat uit meer dan 20 wijnen per glas en meer dan 150 wijnen per fles. 

Naast genieten van mooie glazen wijn hebben wij ook een menukaart waar heerlijke Mediterrane Gourmet Tapas op te vinden zijn.

ZIES Flight
Lijkt het je leuk om wat meerdere wijnen naast elkaar te proeven? Vraag dan naar onze ZIES Flight bij onze bediening voor €14,50 p.p. De Flight is een proeverij van 3 halve glazen wijn met een korte uitleg. De Flight kan geheel naar eigen wens worden samengesteld. Vind je het bijvoorbeeld leuk om alleen witte wijnen te proeven dan kun je dit aangeven.

Het idee achter ZIES is dat in een wijnbar iedereen van een glas of fles wijn moet kunnen genieten in een warme en gezellige ongedwongen sfeer, van een gezellige borrel met hapjes en wijnen, tot een diepgaande en bijzondere wijnervaring met mooie mediterrane gerechten.

Op ons terras hebben wij slechts een beperkte beschikbaarheid. Wenst u bij mooi weer op het terras te lunchen/ borrelen of dineren, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst. Vooraf reserveren is mogelijk tot 18.00 uur.

Kom je ook snel een keertje langs om het zonnige zuiden in Utrecht te ontdekken?

 

 

 

TripAdvisor

 

My